Nazorg en tips:

-Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden, zodoende kan de lijm volledig uitharden en hechten

-Vermijd stromend water direct op uw wimpers

-Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast

-Kam de wimpers dagelijks zachtjes en voorzichtig door met een mascara brush en druk ze zodanig in model. Wordt u wakker en staan de extensions de verkeerde kant op? Maak ze dan eerst voorzichtig nat en borstel ze de goede kant op.

-Slaap niet op het gezicht

-Als u veel zwemt, wordt geadviseerd een zwembril te gebruiken

-Wrijf niet in de ogen en niet aan de wimpers trekken.

-Gebruik alleen mascara op waterbasis, als u mascara wil gebruiken, breng dit dan aan van het midden tot de top, niet op de wortel.

-Geen handmatige mechanische wimperkruller/tang gebruiken. 

-Gebruik op water gebaseerde make-up remover! Make-up removers waar olie in zit zorgen ervoor dat uw extensions los weken.

Vragen en antwoorden:

- Zijn wimperextensions niet slecht voor mijn wimpers?

Als u de extensions op de juiste manier laat verwijderen dan blijven uw wimpers intact. En juist omdat je wat voorzichtiger bent met extensions groeien je eigen wimpers vaak langer door.

- Kan ik de wimperextensions zelf verwijderen?

Als er nog een enkele verdwaalde extension zit dan kunt u een paar keer voorzichtig met een oliehoudende oogmake-upremover reinigen en dan laat de extension vanzelf los. Heeft u echt meerdere extensions? Laat dit dan liever snel en pijnloos verwijderen bij mij in de salon. Ga er nooit aan trekken! Dan trekt u de extension met wimper en al uit.

 

Contact

Madelonsbeautyservice
Kortehof 3,
1713GH
Obdam
KVK 61561681

+31651428808

Madelon Beauty&Balance Obdam.

Maak een gratis websiteWebnode